פרויקט בית משפחת יעבץ

המפגש שלנו עם בן ואביגייל יעבץ התקיים ממש בסמוך למעבר אל ביתם החדש.

זוג צעיר עם שתי בנות חמודות. המשפחה עתידה היתה לעבור לבית פרטי בעיר, לאחר שנים בהן חיו בשכירות במושב. בן עוסק בשיווק דיגיטלי וחובב ספורט ובישול. אביגייל היא פיזיוטרפיסטית הנהנית גם מרכיבת שטח על אופניים. בנותיהם אוהבות ריקוד, איפור וטיפוס הרים.  

השאיפה במהלך תכנון ועיצוב הבית היתה להביא לידי ביטוי את אופיה של משפחה מגוונת זו.

 

בהתאם לבקשתם של אביגיל ובן, בוצע תהליך הום סטיילינג בחלל הציבורי: בסלון, בכניסה ובפינת האוכל. במרחב הסלון אחת ממטרות העיצוב היתה ליצור "מרחב מבוגרים" שליו, חמים ומפנק. איזור ייעודי זה נועד להוות מקום למנוחה, פינוק ומרגוע בסוף היום. הבקשה היתה ליצירת איזור בסגנון אותנטי ובעל טוויסט ייחודי, בעיצוב על זמני וקלאסי המשקף את אופיו של הזוג. 

יחד עם זאת חתרנו, על פי בקשתם, להימנע משימוש בפריטים מיותרים. 

Homework Design

עיצוב הסלון

במסגרת ההמלצות לעיצוב פנים והום סטיילינג בסלון, הצענו לבני הזוג שלוש אפשרויות שונות כך שיכלו לבחור מביניהן את האפשרות הנכונה עבורם, הן מבחינת הסגנון העיצובי והן מבחינת היכולת התקציבית. 

האופציה שנבחרה כללה את ביצוע הצעדים הבאים: 

בחרנו ספה ארוכה ונוחה המרופדת בבד קטיפה בצבע כחול עמוק. מול הספה הצבנו שתי כורסאות בעלות ריפוד בבד בהיר עם דוגמת גלים כחולה. הוספנו כריות עם אותו בד הגלים וכן כריות בוורוד פוקסיה ליצירת נקודת עניין מפתיעה וכך יצרנו יחד סגנון אחיד במרחב. כמו כן הוספנו שולחנות עגולים בשני גדלים, שטיח עם נגיעות בגוון ורוד, תאורה איכותית מתכווננת ומעט אקססוריז להשלמת העיצוב. בצורה זו התקבל מרחב נעים ומפנק. 

עיצוב כניסה ופינת אוכל

לקראת המעבר לביתם החדש, התלבטו בני הזוג האם להשקיע גם בעיצוב הכניסה ובעיצוב פינת האוכל. הלבטים נבעו מגובה ההשקעה ומהאנרגיה הנדרשת לשם כך. אנו פוגשות את הלבטים האלו לעיתים קרובות, כיוון שהם מהווים שיקולים משמעותיים בכל תהליך עיצוב. 

 

אביגיל ובן קיבלו מאיתנו תכנון עיצובי לאיזורי הכניסה ופינת האוכל, תוך התייחסות למחיר ועם הנחיות מדויקות, כך שיוכלו להשלים את הביצוע גם בשלב מאוחר יותר.  

בסופו של דבר השלמת העיצוב התאפשרה בטרם המשפחה עברה אל הבית החדש. 

 

רכשנו פינת אוכל לאירוח כולל ספסל ישיבה, ושלושה כסאות תואמים. בנוסף בחרנו גוף תאורה מרשים מעל לפינת האוכל. בכניסה הצבנו קונסולה בצבע מפתיע ומעליה מראה ייחודית. צרפנו פינת אוכל נוספת, עגולה, למטבח לטובת קיום ארוחות יומיומיות מהנות. על מנת ליצור חיבור בין פינת האוכל שבמטבח לשאר העיצוב במרחב, צבענו את הכסאות בצבעים שונים וכך הוספנו חיזוק לאופיו של המקום.

 

משפחת יעבץ עברה אל ביתה החדש כשהיבטי העיצוב כבר יושמו והדבר איפשר להם נוחות מירבית וכניסה נעימה הביתה. 

 

Homework Design

גלריית תמונות

לפני ואחרי

before salon_yavetz IMG_5264
לשיחת ייעוץ ללא עלות השאירו פרטים >>
דילוג לתוכן