fbpx

שיפוץ ובניה בבית משפחת שבח

זו הפעם השנייה שאני מעצבת את הבית של נאווה ואיתמר, בפעם הקודמת הם בדיוק קנו בית ולא ידעו איך לעצב אותו והפעם, מספר שנים ושני ילדים אחרי, הם החליטו להוסיף קומה לביתם ו"לסדר" את הקומה הקיימת בהתאם.

נאווה ואיתמר הם זוג מיוחד, הם יודעים בדיוק מה הם רוצים ועבודת הצוות הזוגית שלהם מעוררת הערצה, אבל קשה להם לקבל החלטות…. כאן אני נכנסתי לתמונה עם הכוונה, יעוץ ותכנון מדוקדק.

עבודות השיפוץ והבניה כבר החלו בבית, והיה לנו דד ליין מאוד ברור (וקרוב!), נאווה עומדת ללדת בעוד 4 חודשים. התנפלנו על המשימה, תיכננו במרץ ויצאנו לימי קניות מרוכזים (כן, גם בחודש שמיני באוגוסט….).

יש הספקנו!

תכננו מחדש את כל קומת הקרקע והוספנו קומה:

  • פינינו מקום למדרגות על חשבון חדר
  • פתחנו את פינת האוכל והסלון והגדלנו אותם.
  • יצרנו פינת משפחה נפלאה על חשבון השירותים והמקלחת שהיו,
  • בנינו החוצה שרותי אורחים וכניסה מרווחת.
  • בקומה השניה יצרנו שני חדרי ילדים, אמבטיה משפחתית מפנקת עם פינת כביסה קטנה וחדר הורים מואר ומרווח עם חדר ארונות גדול ואמבטיה.

נבחרה פלטת צבעים רגועה לבית שחזרה על עצמה בווריאציות שונות, ונבחרו החומרים והסגנון – כפרי אמריקאי, מה שהנחה אותנו בזמן הרכישות והקניות לבית.

כל מה שיכול היה להשתבש ולעכב את התקדמות הבניה קרה…. הקבלן לא עמד בזמנים שהתחייב אליהם והוחלף, הלידה כבר הייתה מזמן ואז הקורונה.

לבסוף, אחרי תלאות רבות, הצלחנו לתאם יום הקמה, יום בו הכל קורה והבית מקבל צורה. בגלל הלידה והקורונה נאווה לא הייתה בבית כבר חודשיים והייתה מאוד לחוצה ונרגשת ואני עשיתי הכל על מנת להרגיע אותה, וביום שהיא נכנסה הביתה בכיתי איתה דמעות של אושר.

IMG-20170326-WA0009 סלון אחרי מוקטן

לפני ואחרי

לשיחת ייעוץ ללא עלות השאירו פרטים >>
דילוג לתוכן